Minőségi, releváns szövegírás

Szöveget írni mindenki tud. Hatásos szöveget viszont annál kevesebben. A jó szöveg azonnal virtuális kapcsolatot teremt az Ön, termékei, a szolgáltatásai, és a látogató között. A szövegíró feladata ennek a tartalomnak a létrehozása.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ma sokkal nagyobb a verseny, mint régen volt.  Ilyenkor ahhoz, hogy Ön versenyben maradhasson a vásárlókért, ügyfelekért, látogatókért folytatott harcban, változtatni, finomítania kell a vevőszerzési technikáin. Ebben tud a szövegírás szolgáltatásunk nagyon sokat segíteni Önnek.

A keresőmotorokból jön látogatóinak legalább a 80%-a

Milyen egy igazán sikertelen honlap? Egy mondatban össze lehet foglalni: nincsen forgalma, mert nincs rajta releváns tartalom. Ma már mindenki az értékes tartalmat keresi, valamint azt is minél gyorsabban szeretné megtalálni.

A szövegíró, és maga a szövegírás ebben segít Önnek

Lehet bármennyire modern, jól felépített az oldala, nem lesz sikeres. Csak nézzen körül. Ezért szenved a legtöbb weboldal tulajdonos, mert nem ismeri fel a minőségi tartalom fontosságát időben.

Ma a sikeres online honlapok ismérve, hogy ott a legkönnyebb őket megtalálni, ahol az érdeklődők „kutatnak” utánuk. Ezek pedig a keresőmotorok, ahonnan a látogatók 90%-a érkezik a weboldalakra. A keresőmotorokban pedig egy módon lehet kedvező feltételekkel előkelő helyre kerülni. Releváns, profi szövegíró által megírt tartalommal.   .

A keresletet és a kínálatot hozzuk össze a szövegírás segítségével

Minden azon áll vagy bukik, hogy az Ön termékeit, szolgáltatásait, tevékenységét cégét, azaz mindent, amit kínál, megtalálják-e azok, akik épp hasonlót keresnek (kereslet). Ebben tudunk mi a szövegírás szolgáltatásunkkal Önnek a segítségére lenni. Mert ahhoz, hogy a keresőmotorokban adott kulcsszóra elől végezhessen, ahhoz értékes, minőségi és népszerű tartalommal kell megtöltenie weblapjának menüpontjait.

Ma már nem működik a tartalomduplikálás, sőt a Google azonnal hátrasorolja azokat, akik élnek a tartalomtöbbszörözés, avagy a mesterséges linképítés technikájával. És hogy mit jelent a hátracsúszás az Internet világában? Lassú, de biztos hanyatlást. Nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy a kőkemény munkával kiérdemelt pozícióját veszélyeztesse. Márpedig a Google 6-7. oldalán már nem lehet komolyan vizet zavarni. Profi szövegíróval ettől viszont nem is kell tartania.

Értékes tartalommal a keresőmotorok élére!

Ne bízza a véletlenre. Tetszik Önnek ez az anyag, amit épp most olvas? Mert mi ilyen minőséget rakunk le Ön elé minden egyes alkalommal.

A Google folyamatosan módosítja az algoritmusát azért, hogy a felhasználók a keresés során a legjobb, számukra legrelevánsabb találatokat kapják meg. Ehhez a sok ezerből kell kiszűrniük a megfelelő találatokat, és ezt a tartalmak monitorozásával oldják meg. Ez az algoritmus egyre pontosabban dolgozik, ezért a kiváló, érdekes, értékes, és az olvasók körében is népszerű cikkekkel, írásokkal, egyszerűen nem hibázhat.

Ugyanakkor ilyen anyagokat megírni nem lehet úgy, hogy leülünk a gép elé, és mindenféle tapasztalat nélkül belevágunk. A szövegírás egy nagyon sokszínű és összetett szakma, amelynek csak egy nagyon vékony szelete a jó fogalmazási képesség. Egy jó szövegíró a szövegírás közben érti, és használja is a dinamikát, pontosan tudja, hogy mire „harapnak” az olvasók, mik motiválják őket, és igen széles tudással rendelkezik. Ezt pedig nem lehet pár hét alatt magunkra szedni, a legtöbb szövegíró sokéves tapasztalatával tud olyan anyagokat írni, amelyek Önt közelebb repítik a céljaihoz.

A munka menete

Tévhit, hogy a szövegíró mindent kitalál magától. Az igazság az, hogy egy adott szöveg akkor lesz igazán jó, ha Ön minden segítséget megad a szövegíráshoz. Minél részletesebben írja le a vágyait, elképzeléseit, célcsoportját, azoknak a motivációit, valamint minél több nyersanyagot tud a rendelkezésünkre bocsátani, annál magasabb színvonalú tartalomra számíthat. Ebben az esetben olyan tartalom fogja rövid időn belül várni a látogatóit, amely megmozgatja, cselekvésre készteti őket, és valóban növeli az értékesítést, mert megteremti a bizalmi kapcsolatot Ön és köztük.

Árazás

A szövegírásra nem lehet egzakt árat mondani mindenféle ismeret nélkül. A részletes árajánlat nagyon sok szempont figyelembevételével születik meg. Ezért nálunk Ön nem csak egy végösszeget fog látni, mi minden karakterért megdolgozunk.

Ezután nem maradt más hátra, mint hogy itt felvegye velünk a kapcsolatot, és vállalkozását, elképzelését növekedő pályára állítsa méghozzá profi, közérthető, a keresőmotorok számára is releváns tartalmakkal, amelyet profi szövegírónk ír meg Önnek.

 Kérdése van még, nem tudja pontosan mi önnek a legjobb választás?
Vegye föl velünk a kapcsolatot!
Részletes és pontos szövegírási árajánlatot mindig az igények részletes ismerete után tudunk adni.