Honlapkészítés

Honlapkészítési csomagjaink és áraink

Régebben, az Internet őskorában csak a legnagyobbak rendelkeztek saját, egyedi fejlesztésű weboldallal. Az online világ fejlődése azonban néhány év alatt teljesen felforgatta a piacot. Egyre több kis-és középvállalkozó, vagy magánszemély döntött úgy, hogy profi szakembereket bíz meg weblapjának az elkészítésével. Ma már nem kiváltság, hanem kötelezettség az online megjelenés. Több éves tapasztalatunkat latba vetve olyan weblapot készítünk Önnek, amely nem csak üdvözli a látogatót, hanem kommunikál is a betérővel.

A keresőoptimalizálásban szerzett tapasztalatunk révén pedig sikeresen veheti fel a versenyt a konkurenciával. Mert a keresési listában elfoglalt helyezés a hatékony weboldal készítés Alfa Omegája. Mi pedig pontosan tudjuk, hogy mivel tehetünk a keresőmotorok kedvére. Ne feledje! Önnek nem csak jónak kell lennie. Az legalább ugyanolyan fontos, hogy meg is találják. Ehhez pedig egy olyan weblapra van szüksége, amely büszkén hirdeti az ön termékét, szolgáltatását, célját, hitvallását. Mi elkészítjük önnek ezt a honlapot!

Válassza ki az igényeinek legmegfelelőbb honlapkészítési csomagot:

Micro weblap

Amennyiben nagyon röviden szeretné bemutatni a cégét, szolgáltatását, termékét, akkor a micro weblap megfelelő választás lehet. Az Ön által kiválasztott arculattal rendelkező bemutatkozó jellegű honlap egy főoldalból, valamint kettő aloldalból épül fel. Természetesen később igény szerint ez további modulokkal és oldalakkal bővíthető.

A honlapkészítés mente a keresőoptimalizálás szabályainak szerint történik és felár nélkül mobilbarát megjelenéssel.

Medium weblap

Ez a csomag már nagyobb, mélyebb lélegzetvételű célok megvalósítására van szabva. Az üzleti jellegű honlap egy főoldalból, és öt aloldalból áll, amelyet akár egy kisebb képgalériával is vonzóbbá tehet. Emellett több felhasználós adminisztrációs modul is a „Medium weblap” csomag része. Természetesen a weboldal készítés során különös figyelmet fordítunk az átláthatóságra, a könnyű kezelhetőségre, mobilbarát megjelenésre, a keresőoptimalizálási szempontokra, és az Ön által kért arculat megvalósítására.

Pro weblap

„Ide nekem az oroszlánt is!” Akár így is jellemezhetnénk a legnagyobb csomagunkat, amely minden szempontból kompromisszummentes megoldás. A főoldal mellett korlátlan aloldal áll a rendelkezésére. Ráadásként a képgalériába korlátlan mennyiségű képet tölthet fel.

A honlapkészítés folyamán a keresőoptimalizálás szabályainak betartása mellet történik és felár nélkül mobilbarát megjelenéssel, hogy weblapját az Ön leendő ügyfelei is megtalálják.

Mind a három ajánlatunk esetében természetesen korlátlan adminisztrációs jogot kap, weboldalát bármikor akár Ön is további aloldalakkal dinamikusan bővítheti. Ehhez egy könnyen érthető, ábrákkal tarkított, írásos használati útmutatót is mellékelünk, amelyért külön díjat nem számolunk fel ez része a honlapkészítés szolgáltatásunknak. A dokumentum segítségével bármilyen adminisztrációs feladat gyerekjáték lesz az Ön számára. Hiszen a mi célunk az, hogy amint elkészítettük Önnek a saját weblapját, azt azonnal használni is tudja.

Külön igény esetén, előre történő egyeztetés mellett a honlap adminisztrációs lehetőségeit személyesen is szívesen megmutatjuk Önnek. Így később bárhol, bármikor, bármilyen képpel, illusztrációval vagy szöveggel gazdagíthatja weboldalának tartalmát.

Az weblap átadása után egy hónapig technikai kérdésekben, ingyen és bérmentve állunk a rendelkezésére.

Mi mindent leírtunk, most már Önön a sor, hogy döntsön. Ne habozzon, mert az online piac sokszorosa annak, ahol most értékesít, vagy csak ismertségre próbál szert tenni. A célokat, amelyeket kitűzött magának, az Interneten érheti el a legkönnyebben! Keressen minket bizalommal, és valósítsa meg terveit!
Részletes és pontos honlapkészítési árajánlatot az Ön által felvázolt igények részletes áttanulmányozása után tudunk adni