Honlapok karbantartása

Honlapok karbantartás a legkülönfélébb igények figyelembevételével

Gratulálunk, Ön jó eséllyel már rendelkezik, - vagy hamarosan fog – weblappal. Ezzel megtette az első lépést az áttörő siker felé. Azonban a honlappal, mint akár egy üzlettel, folyamatosan foglalkozni szökséges. Fejleszteni és karban tartani is kell.

Sokan gondolják úgy, hogy a honlap elkészítése után azzal már soha semmilyen teendőjük nem lesz. A valóság ezzel szemben az, hogy a weblapok pillanatok alatt elavulnak mert annyi információ kerül fel a webre minden nap, hogy azok, amelyek nem tartják a lépést ezzel a tempóval, elvesznek köztük. Azért, hogy ez ne történhessen meg, válassza a honlap karbantartás szolgáltatásunkat.

Azért, hogy a weblapja ne csak kirakatként működjön, hanem valódi segítséget, nyújtson céljai elérésében, az Ön elképzeléseinek a támasza legyen, fontos, hogy technikailag és tartalmában is magas színvonalat képviseljen. Ezt a mai világban csak folyamatos fejlesztéssel, bővítéssel és érdekes, értékes anyagokkal lehet hosszú távon megvalósítani. A honlap karbantartás csomagjainkat pontosan ebben a szellemben alkottuk meg.

Emellett az internet világában nagyon fontos szempont a biztonság. Az Internet egy teljesen szabad platform, ezért ott Önt, illetve a látogatóját számos támadás érheti. Az elavult alkalmazások, a nem rendszeresen karbantartott weboldalak hibáit kíméletlenül kihasználják azok, akik nem publikus, éppen ezért fontos adatokra vadásznak. Ez a mi modern CMS rendszerekre halmozottan igaz. A rendszeres honlap karbantartással mi elreteszeljük azokat a kiskapukat, amelyeken keresztül támadás érheti az Ön weboldalát, és azon keresztül a látogatóját.

Már a felsoroltak is bőven elegendők ahhoz, hogy weboldala folyamatos karbantartása mellett döntsön, de van még egy lényeges szempont. A rendszeres karbantartással azt jelzi a látogatói felé, hogy Önnek ők fontosak! Figyel a biztonságukra, és arra is, hogy rendszeresen értékes információhoz jussanak a weblapján keresztül. Az már csak hab a tortám, hogy a rendszeres tartalomfrissítés a keresőoldalak találati listáján is előrébb repíti, azaz a weblap karbantartással a saját céljait is segíti.

Weboldal üzemeltetési szolgáltatásaink:

  • tartalom szerkesztése, megírása, feltöltése, frissítése (kivéve "mini havi honlap karbantartásnál")
  • webmotor biztonsági frissítése
  • statisztikák kielemzése
  • új tartalom elemzése keresőoptimalizálás szempontjából
  • képi elemek szerkesztése, elhegyezése  (kivéve "mini havi honlap karbantartásnál")
  • webáruház karbantartása, termékek feltöltése, termékek (kép+szöveg) frissítése  (kivéve "mini havi honlap karbantartásnál")

Havi szintű weboldal karbantartás

Ezt a honlap karbantartási csomagot azoknak ajánljuk, akik rendszeres frissítést igénylő honlapot tartanak fenn. Vagy amennyiben Ön havonta többször is frissíti weblapjának a tartalmát, és szeretné, ha ez mindig gyorsan és zökkenőmentesen történne, akkor vegye igénybe Közepes vagy Nagy havi weblap karbantartási szolgáltatásunkat. Természetesen a műszaki frissítés is része a csomagnak.

Nézzen körül, és válasza ki az Önnek legszimpatikusabb honlap karbantartási csomagajánlatot!
Speciális kérései lennének? Ne aggódjon, ilyenkor egyéni megállapodás megkötésére is van lehetőség.

Mini havi honlap karbantartási csomag

Olyanak ajánljuk, akik a tartalmi módosításokat saját maga végrehajtja. De szeretné a weboldal műszaki működtetését és biztossági frissítéseit szakemberre bízni Ebben a csomagban a weblap motorjának havi aktualizálása kapott helyet.

Ár: bruttó 4 400 Ft

Közepes havi honlap karbantartási csomag

Olyan weblap tulajdonosoknak ajánljuk, akik havonta mindössze 3-4 alkalommal szeretnének kisebb módosításokat végrehajtani. Ebben a csomagban a weblap motorjának aktualizálása, a tartalmak frissítése (képek, szövegek felvitele, módosítása) kapott helyet.

Ár: bruttó 7 100 Ft

Nagy havi honlap karbantartási csomag

A közepes-csomagnál gyakoribb frissítést tesz lehetővé. Akkor válassza ezt a csomagot, ha hetente akár többször is új írásokkal, képekkel gazdagítaná weblapjának a tartalmát.

Ár: bruttó 10 600 Ft

Eseti weboldal karbantartások

Ha Önnek nincs szüksége folyamatos weblap karbantartásra. Válaszon eseti csomagjaink közül. A Webnorthbridge-nél lehetőség van költséghatékony részfeladati honlap karbantartás kérésre. Akkor válassza ezt a szolgáltatást, ha csak egy-egy kisebb tartalmi elem feltöltésére módosítására van szüksége.

Komplex eseti weblap karbantartás

Az egyszeri weblap karbantartás részeként a honlap motorját frissítjük. Igény szerinti tartalomfrissítésre - pl. kép felvitele, szövegmódosítás stb.. - esetlegesen felmerülő kisebb változtatások elvégzésére is van lehetőség.

Ár: bruttó 20 000 Ft

Részfeladati honlap karbantartás

Ha csak egy kép lecseréléséről vagy egy új tartalmi rész beillesztéséről van szó, és nincs szüksége összetettebb weblap karbantartási feladatok elvégzésére, kérheti külön azt is. Így önnek csak az adott feladat arányos költségeivel kell számolnia. Részfeladati weboldal karbantartásra kérjen árajánlatot.

Kérjen árajánlatot!

A feltüntetett honlap karbantartás csomagok árai tájékoztató jellegűek, és bruttó árak, valamint 0% ÁFÁ-s forgalmi adót tartalmaznak (alanyi adómentesség), melyet költségként le lehet írni.


Honlap karbantartási csomagjaink lefedik a tartalomfeltöltés, a hibajavítás, és az üzemeltetéssel kapcsolatos szolgáltatásokat.

Mi mindent leírtunk, most már Önön a sor, hogy döntsön. Ne habozzon, mert az online piac sokszorosa annak, ahol most értékesít. A célokat, amelyeket kitűzött magának, az Interneten érheti el a legkönnyebben! Keressen minket bizalommal, és valósítsa meg terveit!Kérdése van még, nem tudja pontosan mi önnek a legjobb választás?
Vegye föl velünk a kapcsolatot!
Részletes és pontos árajánlatot az Ön által felvázolt weblap karbantartási igények részletes áttanulmányozása után tudunk adni.