Honlap felújítás

Honlap felújító csomagjaink– hogy weblapja újra a régi fényében tündököljön

Fogyasztói társadalomban élünk. Ha valami nem működik, legtöbbször lecseréljük. Hitvallásunk szerint nem kell mindennel így tenni, csak mert már nem csillog olyan fényesen. Sokkal célravezetőbb újra fényesre sikálni.
Mi is ebben a szellemben kínáljuk a honlap felújítás szolgáltatásunkat. Régi, már kicsit elavult weblapja van, amely nem felel meg teljesen a mai kor követelményeinek? Ne dobja ki minden áron, inkább újíttassa fel velünk! Egy megjelenésében és akár szerkezetében, illetve tartalmában is felújított honlapot kap, amely megőrzi a rá jellemző korábbi értékeket, ugyanakkor az új kor követelményeinek is megfelel.

A munkánk végeztével, amennyiben igényli, marketing tanácsokkal is ellátjuk, hogy a keresőoldalakon (pl.: Google) is jól szerepeljen a fejújított weboldalával.

Válassza ki az Önnek megfelelő csomagajánlatunkat:

Alap honlap felújítás

A honlapja megjelenésében újul meg. Azokat a grafikai elemeket, képeket cseréljük le, frissítjük, amelyeken már látszik az idő vas foga. Emellett magát az oldalt is modernizáljuk, hogy az megfeleljen a megnövekedett felhasználói igényeknek.

Amennyiben mindentéren meg szeretne újulni, akkor a „teljes körű honlap felújítás” csomagunkat ajánljuk bátran a figyelmébe.

Kérjen árajánlatot tőlünk!

Teljes körű honlap felújítás

A legtöbb ügyfelünknek ezt a konstrukciót szoktuk ajánlani, mert a tapasztalat az, hogy a látogatóknak szükségük van az „AHA” érzésre. Ez pedig csak úgy érhető el, ha egy weboldalon nem csak ráncfelvarrást végzünk, hanem komoly, alapokig lenyúló változtatásokat hajtunk végre. Ezért Önnel szoros együttműködésben a tartalmi részt is frissebb, tetszetősebb köntösbe öltöztetjük, ahogyan egy minden igényt kielégítő designt is tervezünk köré. Természetesen a legvégén a keresőoptimalizálás sem marad el, hogy Önnek ne csak vonzó, informatív, hanem látogatott felújított weboldala lehessen..

Kérjen árajánlatot mihamarabb.